درباره نشریه

به اطلاع اساتید، دانشجویان و پژوهشگران محترم میرساند مجله "دو فصلنامه بهداشت و بیماری های عفونی دام" دانشگاه لرستان، دانشکده دامپزشکی با هدف اطلاع رسانی و نشر تازه­‌ترین نتایج پژوهش­‌های انجام شده در دانشگاه­‌ها و مراکز تحقیقاتی کشور، ارتقای سطح دانش متخصصان، پژوهشگران، کارشناسان و علاقمندان و به منظور تبادل تجربه­‌ها و دست­ آوردهای تازه­ ی علمی در مجامع علمی-پژوهشی و دانشگاهی کشور در محورهای مختلف دامپزشکی اقدام به انتشار مقالات علمی می­‌نماید.

1-باکتری شناسی

2-ویروس شناسی

3-بهداشت و تغذیه دام

4-ایمونولوژی

5-انگل شناسی

6-بیماری­ های مشترک

علاوه براین، این مجله پذیرش مقالات با کیفیت در هر یک از حوزه ­های تحقیقاتی زیر و همچنین مطالعات کاربردی در زمینه بیماری­ های راهبردی دام در کشور را برای چاپ در مجله در اولویت قرار داده است. همچنین این نشریه مقالات اصیل پژوهشی، مقالات مروری، مقالات کوتاه، متا آنالیز و گزارش ­های موردی را می­ پذیرد.

روش ­های جدید در تشخیص بیماری­های عفونی، میکروبیولوژی مولکولی، بیوتکنولوژی مولکولی، اپیدمیولوژی مولکولی، میکروبیولوژی مواد غذایی، روش­ های نوین در درمان بیماری­ های میکروبی، روش ­های جدید پیشگیری و واکسیناسیون در برابر بیماری­ های عفونی، مقاومت دارویی و روش ­های جایگزین در درمان عفونت­های مقاوم، بیماری­ های عفونی رایج در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری، اپیدمیولوژی بیماری ­های عفونی، بیماری ­های شایع، بیماری ­های جدید و نوظهور، تحقیقات کاربردی در زمینه بیماری ­های عفونی و شناسایی عوامل بیماری ­زا برای اولین بار. در نهایت، مقالات در زمینه بیماری های عفونی کلیه حیوانات اهلی، پرندگان، آبزیان و حیات وحش قابل قبول است.